Bűnügy

Kiraboltak egy terézvárosi kávézót, ezt a három embert keresi a rendőrség - videó

30 ezer forintot, valamint egy 50 ezer forintot tartalmazó pénzkazettát loptak el.

2019.11.02 19:22ma.hu

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. kerületi Rendőrkapitányság lopás bűntett gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettesek ellen.

A rendelkezésre álló adatok alapján egy nő és két férfi 2019. november 2-án 5 óra 10 perc körül Budapesten a VI. kerületben, egy Bajcsy-Zsilinszky úti kávézóba betört és 30 ezer forintot, valamint egy 50 ezer forintot tartalmazó pénzkazettát lopott el.

A feltételezett elkövetőkről felvétel készült.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételeken látható férfiakat és nőt felismeri, személyazonosságukkal, tartózkodási helyükkel vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.