Baleset

Nekiment a zebrán a babakocsinak, majd megállás nélkül továbbhajtott

Cserbenhagyót keresnek a nyíregyházi rendőrök.

2019.11.01 15:28ma.hu
Fotó: Police.hu

Egy nő iker babakocsit maga előtt tolva ment át a kijelölt gyalogos-átkelőhelyen Nyíregyházán, a Kállói út és a Tüzér utca kereszteződésénél. Balról érkezett a Mercedes, amelyik nem adta meg neki az elsőbbséget, és nekiment a babakocsi bal oldalának, majd megállás nélkül továbbhajtott. A sofőr nem szállt ki, nem győződött meg róla, hogy nem esett-e baja valakinek.

Senki sem sérült meg, de az autó sofőrjét keresik, cserbenhagyás a vád a nő ellen. A Mercedesről fényképet is közzétettek.

A police.hu-n azt írják: a Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai várják az ismeretlen személygépkocsi vezetőjének, valamint azoknak a jelentkezését, akik a balesetről információval rendelkeznek. Jelentkezni lehet a Nyíregyházi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán személyesen (4400 Nyíregyháza, Stadion utca 1-5.), telefonon a 06-42-524-600 hívószámon, vagy a 112-es központi segélyhívón. Névtelensége megőrzése mellett a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán is bejelentést tehet.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.