Bűnügy

Megöltek egy idős asszonyt Pécsen

A rendőrök a bűncselekménnyel összefüggésben hétfőn egy 49 éves pécsi férfit fogtak el, majd gyanúsítottként hallgatták ki.

2019.10.22 10:52MTI

Elfogtak és őrizetbe vettek egy emberöléssel gyanúsítható pécsi férfit - közölte a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság kedden délelőtt a police.hu oldalon.

A közlemény szerint vasárnap este egy hatvanhárom éves helyi nő holttestét találták meg egy pécsi lakásban, akinek halálát idegenkezűség okozta.

A rendőrök a bűncselekménnyel összefüggésben hétfőn egy 49 éves pécsi férfit fogtak el, majd gyanúsítottként hallgatták ki.

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság - a férfi őrizetbe vétele mellett - emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt nyomoz, és kezdeményezte a gyanúsított letartóztatását.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.