Tragédia

Zárlatos töltő miatt éghetett le egy hétgyerekes család háza - videó

A környéken élők gyűjtést indítottak, hogy a család még a téli mínuszok beállta előtt felújíthass a leégett házat.

2019.10.21 19:45ma.hu

A konnektorban hagyott telefontöltő miatt éghetett le egy hétgyerekes család háza Pilisvörösváron, néhány hete. 17 éves fiuk megsérült, miközben próbálta oltani a lángokat. A tűzben mindenük odaveszett, most ismerősöknél húzzák meg magukat. A környéken élők gyűjtést indítottak, hogy a család még a téli mínuszok beállta előtt felújíthass a leégett házat.

A családnak konténerre és fizikai segítségre lenne szüksége a törmelékek elszállításhoz, a romok eltakarításához, továbbá építőanyagra, nyílászárókra, faanyagra, cserépre az újjáépítéshez. Továbbá a gyermekek számára iskolaszerekre, tanszerekre, sportszerekre.

Polgármester úr a családdal együtt kéri, hogy akinek lehetősége van rá, támogassa a károsult családot. Támogatásukat közvetlenül a Várkonyi Judit nevén lévő, Erste Banknál vezetett 11668008-55867301-68000005 számú számlájára fizethetik be. Kérjük, hogy az utalás "Közlemény" rovatában tüntessék fel: "Adomány a tűzkár enyhítésére"! Ha bármilyen egyéb módon tudják segíteni a bajba jutott családot, kérjük, jelezzék azt a Polgármesteri Hivatal Igazgatási Osztályán (26-330-233/136 mellék).

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.