Balesetveszély

Emeletes horrorszerelvényt fogtak az M6-oson

A rendőrök az M6-os autópálya paksi lehajtójánál állították meg a leleményes román sofőrt.

2019.10.18 07:02ma.hu

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság Paksi Autópálya Alosztály rendőrei szerdán a délelőtti órákban az M6-os autópálya lehajtójánál - Paks térségében - ellenőriztek egy román járműszerelvényt. Amint a képeken is látható, az autószállító mögé kötött utánfutón egy másik autószállító volt, annak platóján pedig egy másik utánfutó.

Police.hu

Az intézkedő rendőrök megállapították, hogy a szerelvény súlya a megengedett legnagyobb össztömeget meghaladta, ezért a járművezetőt előállították a Paksi Rendőrkapitányságra, ahol vele szemben gyorsított szabálysértési eljárást folytattak le.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.