Baleset

Elaludt vezetés közben - ez lett a vége

A sofőr és utasa is súlyos sérüléseket szenvedett. A berettyóújfalui rendőrök befejezték a baleset körülményeinek vizsgálatát.

2019.10.09 12:57ma.hu

Egy külföldi férfi közlekedett gépkocsijával 2019. szeptember 4-én 9 óra körül a 42-es számú főúton Berettyóújfalu felől Mezőpeterd irányába. A sofőr a főút 43. kilométerszelvényéhez érve elaludt vezetés közben, és autójával áttért a szemközti forgalmi sávba, majd árokba hajtott, ahol több fának is nekiütközött. A balesetben a 26 éves sofőr és női utasa súlyos sérüléseket szenvedett, őket a mentőszolgálat munkatársai kórházba vitték.

A rendőrök gyanúsítottként kihallgatták a férfit, aki elismerte a felelősségét a baleset okozásáért. Vele szemben a Berettyóújfalui Rendőrkapitányság közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást. A nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket a nyomozó hatóság elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.

Vezessen mindig kipihenten és gyakrabban álljon meg felfrissülni! Gondoskodjon a friss levegő utánpótlásáról a járművében! Ha úgy érzi vezetés közben, hogy rosszul van, álljon meg, semmi esetre se folytassa az útját!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.