Baleset

Gázrobbanás történt Szekszárdon, tűzoltók mentették ki a lakókat

A ház több lakása lakhatatlanná vált.

2019.10.09 12:02MTI

Gázrobbanás volt szerda délelőtt Szekszárdon, egy társasházban, az épületből több embert tűzoltók hoztak ki, a helyszínre mentők is érkeztek.

A robbanás a Hermann Ottó utcában, egy többszintes épület második emeleti lakásában történt, a ház több lakása lakhatatlanná vált - mondta Boros Brigitta Tolna megyei katasztrófavédelmi szóvivő az MTI-nek.

A mentésben több mint húsz tűzoltó vesz részt, az esetleges sérültek felkutatása folyamatban van - tette hozzá. A lakhatatlanná vált lakások miatt mintegy száz ember elhelyezésére lesz szükség - tett hozzá.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.