Baleset

A szomszéd vette észre az erkély alatt földön fekvő vérző kislányt a Dunaszerdahelyi faluban

Mintegy három méter magasról zuhanhatott le.

2019.10.05 14:35ma.hu

Az egyik Dunaszerdahelyhez közeli faluban kiesett egy kislány a családi ház emeleti erkélyéről. A szomszéd vette észre pénteken a földön fekvő, síró ötéves kislányt, aki számos sebből vérzett.

A járási tévének elmondta: a házat két nő bérli, akiknek összesen három gyerekük van. Amikor észrevette a sérült kislányt, azonnal kiabált az édesanyjának. Hamar beigazolódott, hogy a kislány az emeleti erkélyről, mintegy három méter magasról zuhanhatott ki, ahol megrongálódott a korlát

A kislányhoz mentőt hívtak, majd Pozsonyba szállították. A Markíza úgy tudja, a kislány a lábain és a kezein, valamint a fején is megsérült.

A szomszéd szerint a kislány édesanyja nem volt felelőtlen, mindig vigyázott rá, és az erkély korlátját is már rég meg szerette volna javíttatni. A ház tulajdonosa állította nekik, hogy egy ismerősével megjavíttatja, de ez azóta nem történt meg.

A rendőrség Mária Linke±ová kerületi rendőrszóvivő szerint gondatlanságból elkövetett testi sértés ügyében indított eljárást - írta az esettel kapcsolatban a parameter.sk.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.