Baleset

Részegen feküdt az út közepén - fennakadt egy arra járó autó alvázán

Az autósnak esélye sem volt elkerülni a helyzetet, és nem is vette észre azonnal, hogy mi történt.

2019.10.04 16:30ma.hu

Kocsialvázon akadt fent egy férfi holtteste a Győr-Moson-Sopron megyei Ásványrárón - írja a Bors.

Az alkoholproblémákkal küszködő 46 éves férfi erősen ittas állapotban került az úttestre, ott akadt bele teste egy arra járó lószállító autó alvázába. A sofőr a rossz látási viszonyok és a szakadó eső közepette nem vette észre azonnal, hogy mi történt, csak pár száz méterrel később. A "döccenésre" egyébként megállt, kiszállt a kocsiból, de akkor még semmi különöset nem látott, ezért továbbhajtott, de később nem tudta elfordítani a kormányt, ezért fogott gyanút.

Az áldozat nagynénje azt mondja, a történtek ellenére nem haragszik az egyébként díjugrató férfira, mondván, "nem tehetett róla, nem láthatta az áldozatot, ez egy szörnyű baleset volt.”

A sofőr sokkot kapott, egy rokonát küldte el másnap bocsánatot kérni az elhunyt családjához, mert ő erre képtelen volt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.