Bűncselekmény

Elloptak egy női aktszobrot Szentendrén

A szentendrei rendőrök a lakosság segítségét kérik.

2019.10.01 18:13ma.hu
Forrás: police.hu

A Szentendrei Rendőrkapitányság lopás bűntett gyanúja miatt folytat eljárást ismeretlen tettes ellen.

Az ismeretlen 2019. augusztus 2-án 23 óra és 2019. augusztus 3-án 8 óra 30 perc között egy szentendrei ingatlan udvaráról egy kő talapzaton álló 50 centiméteres női aktszobrot eltulajdonított.

A Szentendrei Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, vagy akinek eladásra kínálták a képen látható szobrot jelentkezzen személyesen a Szentendrei Rendőrkapitányságon (Szentendre, Dózsa György út 6./a), illetve névtelensége megőrzése mellett hívja a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 061-236-2883-as telefonszámon, vagy az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es ”Telefontanú” zöldszámát, továbbá tegyen bejelentést a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.