Baleset

12 méteres szakadékba zuhant egy idős férfi Salgótarjánban, alpinisták hozták fel

A férfi lába alatt megindult a föld, ő megcsúszott, és a sűrűn benőtte a növényzetű mélybe zuhant.

2019.09.22 09:51Ma.hu

12 méteres szakadékba zuhant egy 65 éves férfi Salgótarjánban péntek este. A férfi lába alatt megindult a föld, ő megcsúszott, és a sűrűn benőtte a növényzetű mélybe zuhant.

Az RTL Híradó szerint mivel a férfi egyedül volt, elkezdett kiabálni, hátha meghallja valaki. Egy közeli garázsban épp dolgozott valaki, aki meghallotta a segélykiáltásokat, ő hívott segítséget.

A mentősök kötélen ereszkedtek le az idős férfihoz, akik ellátták őt, majd a különleges mentőszolgálat alpinistái húzták fel a szakadékból. Az egész mentés körülbelül egy óráig tartott. A férfi kéz- és fejsérüléseket szenvedett, kórházba szállították, azóta már kiengedték. Segítőinek azt mesélte, attól félt a legjobban, hogy senki nem hallja meg a segélykiáltását.

A szakadék menti garázsok tulajdonosai szerint évek óta probléma, hogy egyre inkább omlik a föld a garázssor alól, erre pedig semmi nem figyelmeztet.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.