Tragédia

140-nel lökték a halálba a négygyermekes ápolónőt

A balesetet okozó autóban ülő fiatalok pizzázásból tartottak Mohács felé.

2019.09.21 19:08ma.hu
police.hu

140 kilométer per/órával hajtott bele négy fiatal az előttük haladó autóba, ami így az árokba, egy fának hajtott az 57-es főúton múlt vasárnap. A balesetben egy 44 éves nő halt meg - írja a Bors.

A lap szerint a balesetet okozó autóban ülő fiatalok pizzázásból tartottak Mohács felé. A sofőr előzni akart, de későn vette észre, hogy jöttek szemből, ezért vissza kellett sorolnia a sávjába, így lökte meg az előtte haladó autót, ami így az árokba, egy fának hajtott. Az egyik fiatal nyilatkozott úgy, hogy 140-nel száguldottak az úton. Az áldozat az anyósülésen ült, az autó teljesen összeroncsolódott.

A nőnek négy gyereke volt, a mohácsi kórház szülészetén dolgozott ápolónőként. Szomszédja azt mondta, a család nyáron költözött haza Angliából.

A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.