Baleset

Felborult egy tűzoltóautó a katasztrófavédelmi bemutatón, diákok százai nézték végig

Vácon történt a baleset.

2019.09.17 15:15ma.hu

Valós balesettel végződött a katasztrófavédelem bemutatója Vácon, a Duna-parton, a József Attila sétánynál lévő parkolóban kedd délelőtt - írja Facebook-oldalán az ESTV.

Mint írják, az Európai Mobilitási Hét alkalmából megrendezett szimulációs helyzet szerint a váci Duna-parti nagyparkolóban egy égő autót jöttek volna eloltani a tűzoltók, a fecskendős jármű azonban váratlanul az oldalára borult. A balesetben három tűzoltó sérült meg. A több száz váci diáknak, akik végignézték az esetet, nem történt baja.

A balesetről videó is készült, melyet az Index közölt.

Csámpai Attila, a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője a hvg.hu-nak elmondta, öt tűzoltót vittek kórházba. Mostanra már mindannyian elhagyhatták a váci kórház épületét.

A baleset körülményeit a rendőrség és a katasztrófavédelem szakértői vizsgálják.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.