Nyomozás

Egy 15 év körüli gyerek csontjait találták meg egy szelektív hulladékgyűjtőben

A rendőrség egyelőre csak annyit tud biztosan, hogy nem mostanában hunyt el az érintett.

2019.09.14 17:10ma.hu

Emberi csontokat találtak szerda délután a várpalotai szeméttelep egyik részén. A Deltahírek információi szerint egy felső lábszár, két kézfej, valamint bordacsontok kerültek elő a szelektív hulladékgyűjtő edényből.

A portál megkereste a Veszprém megyei rendőrséget az ügyben, azt tudakolva, hogy tudják-e, kiék a csontok, illetve milyen halált halt az érintett.

Kucsera Katalin főhadnagy elmondta: az eset körülményeit a Várpalotai Rendőrkapitányság általános közigazgatási rendtartás keretében vizsgálja, bűncselekményre utaló adat nem merült fel, a helyszíni szemle előzetes adatai alapján a csontok egy 10-15 év körüli gyermeké lehettek, aki több évtizeddel ezelőtt halt meg.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.