Segítséget kér a rendőrség

Életveszélyben van egy Budapesten eltűnt nő

Utoljára a IX. kerületi kórházban látták.

2019.09.11 07:30ma.hu
Újfalusi Katalin (fotó: police.hu)

A Budapesti Rendőr-főkapitányság IX. kerületi Rendőrkapitányság eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó 44 éves Újfalusi Katalin eltűnése ügyében.

A rendelkezésre álló adatok szerint a 44 éves nő 2019. szeptember 10-én 19 óra körül elhagyta azt a IX. kerületi kórházat, ahol életveszélyes sérülése miatt kezelték.

Újfalusi Katalin körülbelül 160 centiméter magas, vékony testalkatú, vörös hajú nő, eltűnésekor fekete pulóvert és szoknyát viselt.

​A Budapesti Rendőr-főkapitányság IX. kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható nőt felismeri, tartózkodási helyéről vagy eltűnésének körülményéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.