Erőszak

Hat autón gyalogolt keresztül: ez a férfi rongálta meg a mentősök autóit - keresik, segítsen!

A belvárosi rendőrök keresik azt a férfit, aki a gyanú szerint hat autót rongált meg a Markó utcai Mentőállomás előtt.

2019.09.07 20:23ma.hu

A Budapesti Rendőr-főkapitányság V. kerületi Rendőrkapitánysága 01050/2979/2019. bűnügyi számon nyomozást folytat ismeretlen tettes ellen rongálás vétsége miatt.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2019. szeptember 7-én hajnali negyed kettőkor egy 14 fős társaság ment Budapest V. kerületében a Markó utcában, amikor a társaságból az egyik 25 év körüli férfi végigsétált a mentőállomás előtt parkoló autók tetején. Hat jármű megrongálódott.

A feltételezett elkövetőről felvétel készült.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság V. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható férfit felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a 06-80-555-111 "Telefontanú" zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.