Állatkínzás

Újabb 'nyakas' kutyát mentettek meg az állatvédők

Bejelentésre mentek ki Vérteskethelyre a szőlőhegybe a Szurkolók az Állatokért Komárom és környéke csoport tagjai.

2019.08.31 06:56ma.hu

Rövid nyomozás után leszervezték a vérteskethelyi szőlőhegyen rossz állapotban tartott kutya mentését az állatvédők - írta a Szurkolók az Állatokért Komárom és környéke Facebook-oldal. Másnap már a rendőrséggel mentek a helyszínre, ahonnan azonnal elhozták az állatot, miután már csak közeledve hozzá érezni lehetett a rothadó hús szagát. A Tappancs Állatklinikán kezdték meg ellátását, miután napokon vagy heteken keresztül egy gödörbe ásva étlen, szomjan tűrte a fájdalmat és várta a csodát! Ez a kutyus is kinőtte a nyakörvét, mégsem segítettek rajta.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.