Baleset

Magyar kisbusz rohant bele egy álló rendőrautóba Németországban

A rendőrök szerint a kisbusz gyakorlatilag fékezés nélkül száguldott bele az autójukba.

2019.08.14 15:27ma.hu

Súlyos baleset történt kedden reggel az A8-as autópályán, Stuttgart mellett. A magyar Eutaxi sofőrje - egyelőre tisztázatlan okokból - az álló kocsisor mellett a gyorsítósávban beleütközött egy ott álló rendőrautóba - írja a német médiára hivatkozva az Index.

A rendőrök szerint a kisbusz gyakorlatilag fékezés nélkül száguldott bele az autójukba. Egyelőre nem tudni, pontosan hányan ültek a kisbuszban, egy érintett szerint nekik a taxit üzemeltető cégnél három embert mondtak. Német lapok szerint egy 33, egy 54 és egy 64 éves nő sérült meg életveszélyesen, valamint a sofőr is súlyosan megsérült.

A sérültekeket a stuttgarti kórházba szállították, többen élet-halál között vannak.

Az Index megpróbált tájékoztatást kérni az Eutaxitól, ám azt írják, hívásukra válasz nélkül lecsapták a kagylót.

A rendőrautó egyébként egy lerobbant kisteherautó miatt állt a gyorsítósávban, mely rendőri segítséget kért, míg a műszaki mentésre várt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.