Baleset

Busszal ütötték el a bácsit - egy szabadnapos rendörnő élesztette újra

Az életmentésben egy kecskeméti rendőr, illetve a Készenléti Rendőrség egyenruhásai is részt vettek.

2019.08.03 16:13ma.hu

Kecskemét belterületén, a Dózsa György úton - az Izsáki út felől a Petőfi Sándor utca irányában - közlekedett 2019. augusztus 2-án 21 óra 13 perckor egy 34 éves férfi egy helyi járatos autóbusszal.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján az Ipoly utca kereszteződéséhez érve nem biztosított elsőbbséget a kijelölt gyalogos-átkelőhelyen az Ipoly utca felől a Botond utca irányába átkelő 64 éves férfinek, és a busz jobb elejével elütötte a gyalogost. A baleset következtében a férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen újra kellett éleszteni.

Az eszméletlen, vérző, életjeleket nem mutató férfi újraélesztését a  Kecskeméti Rendőrkapitányság munkatársa,  a közelben tartózkodó, szabadidejét töltő Hámori Bernadett r. főhadnagy kezdte meg. A bejelentést követő egy percen belül a Készenléti Rendőrség járőrei is a helyszínre érkeztek, és egyikük, Feicht János r. főtörzsőrmester átvette, és a mentőszolgálat szakembereinek kiérkezéséig folytatta a mentést. A mentőszolgálat munkatársai a 64 éves sérült állapotát stabilizálták, majd kórházba szállították a férfit.

A baleset bekövetkezésének körülményeit a Kecskeméti Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya büntetőeljárás keretében vizsgálja.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.