Baleset

Kigyulladt egy autó a letenyei határátkelőn

A lángokat a magyar és a horvát tűzoltók közösen oltották el.

2019.07.28 14:55MTI

Kigyulladt egy személyautó vasárnap kora délután az M7-es autópályán, a letenyei határátkelőhelyen - közölte honlapján a Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

A lángokat a magyar és a horvát tűzoltók közösen oltották el.

A megyei katasztrófavédelem ügyelete az MTI érdeklődésére közölte: egy szlovák gépkocsi gyulladt ki, senki nem sérült meg.

Takács Tibor, a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság megbízott sajtóreferense az MTI megkeresésére elmondta: a tűz miatt rövid időre le kellett zárni a letenyei autópálya-átkelőt. A járműveket ez alatt az idő alatt a régi, közúti átkelőre terelték, nagyobb fennakadás nem alakult ki a határforgalomban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.