Baleset

Elkapták a kamionost, aki vizes palackot dobott az őt előző teherkocsinak

Szerinte a sofőr túl lassan hajtott.

2019.07.26 18:55Ma.hu

A rendőrség befejezte a nyomozást annak a kamionsofőrnek az ügyében, aki még tavaly novemberben egy vizes palackot vágott egy Ford Transithoz az autópályán. Akkor nem állt meg, a kamerafelvételek alapján azonosították a kamionost.

Akkor csak annyit lehetett tudni, hogy a vontatóból és a hozzá kapcsolt félpótkocsiból álló járműszerelvénnyel haladt az M1-esen, és a 83-as kilométerszelvénynél, az igmándi pihenőhely közelében ki akarta őt előzni egy Ford Transit, mire ő egy vizes palackot hajított a tehergépkocsi szélvédőjének. A szélvédő betörött, a kamionos pedig nemes egyszerűséggel folytatta útját. A Ford vezetője ezt követően értesítette a rendőrséget.

A rendőrök a kamerafelvételek alapján azonosították kamionost, akit kisebb kárt okozó rongálás vétség elkövetése miatt gyanúsítottként hallgattak ki. A rendőrség tájékoztatása szerint a 39 éves férfi a bűncselekmény elkövetését elismerte, kihallgatása során elmondta, hogy a vizes palackkal csak rá akart ijeszteni a másik sofőrre, mert szerinte az túl lassan közlekedett az autópályán - írja a kemma.hu.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.