Frontálisan összeütközött egy másik autóval

Felkavaró képek! Meghalt egy férfi Budakalászon!

Nem sikerült újjáéleszteni azt a férfit, akinek az életéért küzdöttek a mentők a budakalászi bevásárlóközpontnál, miután autójával frontálisan összeütközött egy másik kocsival.

Szörnyű képek! Frontálisan ütközött két autó! képgaléria

2009.01.05 08:38MTI

Beluzsárné Belicza Andrea előzőleg azt közölte, hogy a budakalászi bevásárlóközpontnál levő felüljárónál frontálisan összeütközött két személyautó és az egyik jármű sofőrjét a helyszínen próbálják újraéleszteni. 

A sajtóügyeletes nem sokkal később azt mondta: a férfi - akinek életét végül nem sikerült megmenteni - autójával nagy sebességgel közlekedett Budapestről Szentendre felé, amikor átsodródott a szembejövő sávba, és ott karambolozott egy szabályosan haladó kocsival. A vétlen kocsi sofőrje súlyosan megsérült, őt kórházba szállították. Mindkét autóban egyedül ült a sofőr, utasa egyiknek sem volt. 

A sajtóügyeletes egyelőre egyik vezetőről sem tudott többet elmondani. Közlése szerint annál a férfinél, aki életét vesztette a balesetben, az első vizsgálatok szerint nem voltak iratok, és céges autóval közlekedett.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.