Baleset

Zebrán ütötte el a gyalogost

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

2019.07.05 14:42ma.hu
Fotó: Police.hu

A nyomozás adatai szerint egy dunaújvárosi férfi Suzuki típusú járművel közlekedett Dunaújvárosban, a Vasmű úton, a belső forgalmi sávban, a Városháza irányába 2018. november 4-én késő délután. A Vasmű út és az Építők útja kereszteződéséhez érve későn észlelte a balról érkező, a zebrán szabályosan áthaladó, két forgalmi sávon már átkelő gyalogost, és a járműve elejével elütötte. A baleset következtében a járókelő súlyosan megsérült. A 67 éves sofőrt a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki, melynek során elismerte a bűncselekmény elkövetését.

A közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozás vizsgálati szakaszában a dunaújvárosi rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratokat a napokban az illetékes ügyészségnek átadták.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.