Közlekedés

Tömegbaleset az M0-áson, több kilométeres torlódás

Négy személyautó és egy tréler karambolozott Szigetszentmiklósnál.

2019.06.28 17:32MTI

Baleset miatt jelentős torlódás alakult ki az M0-s autóúton Szigetszentmiklósnál - közölte az Útinform péntek délután honlapján.

Az M0-s autóút déli szakaszán, az M5-ös autópálya felé a 19-es jelű csepeli kijáratnál négy személyautó és egy tréler karambolozott a belső sávban. Ez okozza a több kilométeres összefüggő kocsisort az M7-es autópályától. Másfél-két óra a menetidő-növekedés.

Az ellenkező oldalon, az M1-es autópálya felé Dunaharaszti és Halásztelek között lassul le a forgalom. Nehéz a felhajtás az M51-es autóútról az M0-sra. Jelenleg 20-25 perccel tovább tart a menetidő - írták.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.