Baleset

Tömegbaleset a 7-es számú főúton

Öt jármű ütközött Siófok közelében.

2019.06.08 17:12MTI

Összeütközött két kamion és három gépkocsi Siófok közelében szombaton a 7-es számú főúton, a karambolnak több sérültje van - tájékoztatott a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján.

Azt írták, hogy a baleset eddig tisztázatlan körülmények között történt, a sérültek orvosi ellátása folyamatban van.

A Somogy Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság a honlapján azt közölte, hogy ráfutásos balesetről van szó, amelynek helyszíne egy felüljáró az M7-es autópálya felett.

Az Útinform honlapján azt írta: a baleset miatt a 7-es főút érintett szakaszát a helyszenelés és a mentés idejére lezárták. A rendőrség a forgalmat visszafordítja, torlódás várható.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.