Bűncselekmény

M1: őrizetbe vették a NAV három dolgozóját

A Fővárosi Nyomozó Ügyészség hivatali visszaélés és más bűncselekmények miatt indított eljárást a NAV bűnügyi igazgatóságának több dolgozója ellen.

2019.05.28 20:36ma.hu

Őrizetbe vették a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) három dolgozóját - hangzott el az M1 aktuális csatorna kedd esti Híradójában.

Azt mondták: a Fővárosi Nyomozó Ügyészség hivatali visszaélés és más bűncselekmények miatt indított eljárást a NAV bűnügyi igazgatóságának több dolgozója ellen. Több embert előállítottak és gyanúsítottként hallgattak ki - tették hozzá.

Korábban az Index írt arról, hogy ügyészségi nyomozók vitték el kedd délelőtt a NAV Bűnügyi Főigazgatóságának Huszti úti épületéből a felderítő osztály volt vezetőjét. Megkeresésükre Rab Ferenc, a Fővárosi Főügyészség helyettes sajtószóvivője azt közölte, hogy "a Fővárosi Nyomozó Ügyészség hivatali visszaélés bűntette és más bűncselekmények miatt nyomozást folytat".

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.