Gyász

Temetőben gázoltak halálra egy idős nőt Szekszárdon

Meghalt egy idős nő, akit elgázoltak egy temetőben Szekszárdon.

2019.05.25 14:58ma.hu

A helyszínen életét vesztette egy idős asszony, akit elgázoltak péntek délután az alsóvárosi temető területén Szekszárdon.

A Tolna Megyei Főkapitányság tájékoztatása szerint pénteken 13 óra 45 perckor érkezett bejelentés a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába. A rendőrség közleménye szerint a temető egyik bevezető útján a temetkezési szolgáltató egyik alkalmazottja gépjárműjével hátramenetet végzett, mely során nem észlelte a jármű mögött tartózkodó személyt. Az esettel összefüggésben egy 72 éves nő a helyszínen életét vesztette.

A rendőrség vizsgája a baleset körülményeit.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.