Személyi sérülés nem történt

Égett egy nádtetős ház Pákozdon és egy társasház tetőszerkezete Székesfehérváron

Pákozdon egy nádtetős lakóháznak, Székesfehérváron pedig egy társasháznak a tetőszerkezete égett az újév első napján; a tüzeket eloltották, az anyagi kár jelentős, személyi sérülés nem történt - tájékoztatta a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság az MTI-t csütörtökön.

2009.01.01 09:33MTI

A székesfehérvári tűzoltók a Pákozdon még szerdán 22 óra után keletkezett tűz oltásával és az utómunkálatokkal csütörtökön 4 óra előtt végeztek; a fehérvári háznál pedig röviddel 5 óra után fejezték be az utómunkálatokat – mondta el Makó Gábor főhadnagy, az igazgatóság ügyeletese.

Az ügyeletes korábban az MTI-vel azt közölte, hogy Pákozdon, a Honvéd utcában egy 75 négyzetméter alapterületű nádtetős lakóház tetőszerkezete gyulladt ki; Székesfehérváron pedig a Privigyei utcában égett egy társasház tetőszerkezete. Utóbbi helyszínre a Veszprém megyei Pétről is érkeztek tűzoltók, hogy segítsék a székesfehérvári tűzoltók munkáját.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.