Tűz

Lángol az egykori István-malom Békéscsabán

A tűzoltók nagy erőkkel vonultak ki a helyszínre.

2019.05.21 18:23ma.hu
Fotók: MTI/Lehoczky Péter

Kigyulladt az egykori István-malom épülete kedd délután Békéscsabán, a belvárosban található ipari műemlék teljes terjedelmében ég - jelentette a helyszínről az MTI tudósítója.

A tűzoltók nagy erőkkel vonultak a helyszínre, a környéket a rendőrség lezárta.

Sérültekről nincs információ.

A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a kiemelt fokozatú tűzesethez hét településről érkeztek tűzoltók. A lángok a tűzoltók erőfeszítései ellenére átterjedtek a több mint száz éve épült, több éve üresen álló épület mind a hat szintjére.

A katasztrófavédelmi mobil labor egészségre káros gázkoncentrációt nem mért.

Az MTI információi szerint a tűzesetet néhány perccel 17 óra után észlelte egy járókelő, aki értesítette a katasztrófavédelmet.



Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.