Bűncselekmény

Menet közben vágtak terméskövet egy vonat ablakába Szolnokon

A Szolnoki Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri.

2019.05.14 20:10ma.hu
police.hu

A Szolnoki Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya 16010/850/2019. bűnügyi számon eljárást folytat közlekedésbiztonság elleni bűncselekmény elkövetése miatt ismeretlen tettes ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint ismeretlen elkövető 2019. április 23-án 19 óra 40 perc körül Szolnokon, a Horog úttal párhuzamos vasúti nyílt pályán, terméskővel megdobálta a Budapest Nyugati Pályaudvar és Nyíregyháza közötti vonalon közlekedő Hajdú Intercity vonatszerelvényt.

A rendőrség kéri, hogy aki a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Szolnoki Rendőrkapitányságon (Szolnok, Dr. Sebestény Gy. krt. 5.szám ) vagy hívja a 06-56/501-600-as telefonszámot, illetve a 112-es központi segélyhívó telefonszámot, vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.