OMSZ

Eszméletlen óvodáshoz riasztották a mentőket Dorogon

Óriási erőket mozgósítottak.

2019.05.13 16:36ma.hu

Eszméletlen gyermekhez kértek segítséget a Tatabányai Mentésirányítástól hétfő délután.

"Rutinos mentésvezető bajtársunk azonnal riasztotta a legközelebbi mentőgépkocsit, miközben eset kocsit, és a gyermekrohamkocsi szakembereit is elindította. Nem sokkal később a mentőhelikopter is felszabadult, így ők is a helyszínen landoltak pár percen belül. A mentőerők bár még sosem találkoztak, tökéletes csapatot alkotva küzdöttek a kislányért. Az ellátás hosszú percekig tartott, végül stabil állapotban szállíthatták bajtársaink kórházba a gyermeket" - írja Facebook-oldalán az Országos Mentőszolgálat.

Az eset Dorogon, a Zrínyi Ilona Óvodában történt. Az óvoda vezetője később elmondta, hogy a kislánynak epilepsziás rohama volt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.