Bűncselekmény

Így csapott le a TEK a fegyverkereskedőre - videó

Újabb, lőfegyvert értékesítő férfit fogtak el a Fejér megyei nyomozók a TEK munkatársaival együtt.

2019.05.09 10:12ma.hu

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés bűntett elkövetése miatt folytat eljárást két kálozi lakossal szemben. A több szálon futó és több hónapig tartó munka eredményeként a rendőrök azonosítottak és összehangolt rendőri akció keretében kedden délután sárbogárdi otthonában elfogtak egy újabb, lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés bűntett elkövetésével gyanúsítható férfit.

A nyomozók a gyanúsított ingatlanain megtartott kutatások során különböző fegyveralkatrészeket, valamint lőszereket találtak és foglaltak le.

A 62 éves férfit a rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vették és kezdeményezik letartóztatásának indítványozását - közölte a police.hu.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.