Bosszú

Együtt keresi az olasz-magyar rendőrség az eltűnt lányt - videó

Tudja, hogy lánya már egyáltalán nem emlékszik rá.

2019.05.08 13:36ma.hu

Közös nyomozócsoportot hoz létre a magyar és az olasz rendőrség egy hét éve eltűnt olasz-magyar kislány ügyében, erről az olasz és magyar belügyminiszter egyeztetett nemrég. A gyermeket jogerősen olasz apjának ítélte az ottani bíróság. Az anya még 2011-ben jött Magyarországra a gyermekkel, 2012-ben eltűntek. Az apa hétfőn a tévén keresztül üzent volt párjának, azt kéri a gyermek érdekében fogjanak össze.

Az apa úgy véli, lánya már egyáltalán nem emlékszik rá, hiszen gyerekét 2011-ben hozta tőle Magyarországra az anyja, majd eltűntek, és ennek már idestova hét éve. A belügyminisztérium szerint a gyerek és az anya valószínűleg nincs Magyarországon, sőt Európában sem. A szakértő szerint a gyerek valószínűleg már sérült lelkileg.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.