Rendőrség

Halálos verekedés egy veszprémi szórakozóhelyen

A rendőrök egy 31 éves férfit állítottak elő a bűncselekmény elkövetésével összefüggésben.

2019.04.20 10:15ma.hu
police.hu

A jelenlegi adatok alapján 2019. április 19-én nem sokkal éjfél előtt egy veszprémi szórakozóhelyen két férfi szóváltásba keveredett, mely tettlegességig fajult. Dulakodni kezdtek, melynek során a gyanúsított bántalmazta a sértettet. A 47 éves férfi a bántalmazás következtében elesett, majd a helyszínen életét vesztette.

A bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 31 éves, szintén veszprémi férfit a rendőrök elfogták, majd előállították a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányságra.

A férfival szemben - őrizetbe vétele mellett - halált okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.