Baleset

Akár csak a Vissza a jövőbe című filmben, olyan baleset volt a 65-ös főúton

Egy személygépkocsi vezetője vélhetően nem az útviszonyoknak megfelelő sebességgel közlekedett a főúton Tamási irányából Szekszárd irányába.

2019.04.17 19:29ma.hu

A 65-ös számú főút 41-es kilométerszelvénye közelében történt személyi sérüléses közlekedési baleset 2019. április 17-én 14 óra 15 perckor. Egy személygépkocsi vezetője vélhetően nem az útviszonyoknak megfelelő sebességgel közlekedett a főúton Tamási irányából Szekszárd irányába, amikor letért az úttestről, és az út melletti árkon átrepülve egy telephely kerítését kidöntve annak udvarán állt meg. A járművezető az elsődleges adatok szerint súlyos sérüléseket szenvedett.


A képek láttán valahogy a Vissza a jövőbe című film jutott az eszünkbe, amikor Marty megérkezik 1955-be a pajtába


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.