Eltűnés

A szekszárdi rendőrök keresik a képen látható 16 éves fiút

Aki tud bármit róla, jelentkezzen!

2019.04.09 18:51ma.hu
hirdetés
Fotó: TMRFK

A lakosság segítségét kérik a szekszárdi rendőrök - közölte a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság (TMRFK).

A Szekszárdi Rendőrkapitányság a 17010-157/206/2019. számon körözési eljárást folytat Tirpák Rodrigó Teofil eltűnése kapcsán.

A 16 éves fiú 2019. április 4-én a Szegedi Járásbíróság elől tűnt el, tartózkodási helye azóta ismeretlen, életjelet nem ad magáról. Tirpák Rodrigó Teofil körülbelül 175 centiméter magas, sovány testalkatú, barna rövid hajú, fülei elállóak. Eltűnésekor sötét szaggatott farmert, fehér inget és sárga színű kabátot viselt.

A Szekszárdi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható fiú jelenlegi tartózkodási helyéről információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a bármelyik rendőri szervnél, hívja a 0674/501-100-as számot, vagy tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 "Telefontanú" zöld számán, illetve a 107-es vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Belépés és regisztráció hirdetés
hirdetés
hirdetés
Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.