Baleset

Borzalom - csecsemőjét levegőztette, mikor észrevette a halott motorost

Vácrátót közelében, az erdőben bukkant a szerencsétlenül járt férfi holttestére egy fiatal nő.

2019.04.07 13:21ma.hu

Fiatal nő fedezett fel egy holttestet Vácrátót közelében. Ebéd után az 5 hónapos kisbabájával sétált az erdőben, amikor már messziről kiszúrta, hogy valami van az úton. Közelebb ért, és akkor látta, hogy egy férfi fekszik a földön. Közelebb lépve azt is észrevette, hogy már nem él. Azt mondja, sokkolta a látvány. Hívta a párját, az értesítette a rendőröket és a mentőket. "Nem gondoltam volna, hogy ilyesmivel találkozom az erdő közepén" - mondta a nő az RTL Klub stábjának. Az RTL Klub riportja szerint a holttest akkor már csaknem egy napja lehetett az erdőben. A motoros egy fának csapódott, és hiába volt rajta bukósisak valószínűleg azonnal meghalt. A 47 éves férfi a közelben lakott.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.