Bűnügy

Megöltek egy idős férfit Sajószentpéteren, elfogták a gyanúsítottakat

Holtan találták otthonában a 83 éves férfit.

2019.04.06 08:22ma.hu

A rendőrök elfogtak egy férfit és egy nőt, akiket azzal gyanúsítanak, hogy sajószentpéteri otthonában megöltek egy idős férfit pénteken - közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján.

Janasóczki Attila, a megyei rendőrségi szóvivő korábbi tájékoztatása szerint sajószentpéteri otthonában holtan találtak egy 83 éves férfit, a rendőrök bűncselekmény gyanúja miatt indítottak nyomozást.

A péntek esti közleményben az áll: a nyomozás során annak megalapozott gyanúja merült fel, hogy a bűncselekményt az elhunyt férfi egyik hozzátartozója és annak barátnője követte el. A rendőrök elfogták a két gyanúsítottat, kihallgatták, majd őrizetbe vették őket.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.