Baleset

Fejjel lefelé borult kocsijával a patakba, csapdába került a fiatal nő

Szerencsére gyorsan jött a segítség.

2019.04.02 11:37ma.hu

Az út melletti patakba borult egy autó hétfő délelőtt a Sóskút és Biatorbágy közötti úton. A balesetben egy 25 éves nő megsérült, őt mentőhelikopterrel szállították kórházba.

A Blikk azt írja, az autó vezetője félrerántotta a kormányt, majd megcsúszott. Fejjel lefelé érkezett a patakba. Az eszméletét vesztett sérült a víz alá került.

Egy a közelben lévő szennyvíztisztító telep munkatársa hallotta a csattanást, és azonnal segíteni indult. Szerencse, hogy a férfi önkéntes tűzoltó is. Egy éppen ott elhaladó fuvaros segítségével ki tudták húzni a kocsit a patakból.

Az önkéntes tűzoltó megkezdte az újjáélesztést, az időközben megérkezett mentők pedig folytattak a végül sikeres életmentést. A sérültet ezután mentőhelikopterrel kórházba szállították - írja a lap.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.