Baleset

Felkavaró részletek derültek ki a szegedi cserbenhagyásos gázolásról

Bedrogozott részeg gázolta halálra a 18 éves nőt.

2019.04.02 07:45ma.hu

A gyanú szerint ittasan, kábítószer hatása alatt gázolt el egy gyalogost szombat éjszaka Szeged-Szőregen egy tiszaszigeti férfi, aki a baleset után elhajtott a helyszínről.

A gyanú szerint a férfi röviddel éjfél előtt a Szerb utcában ütött el egy fiatal nőt, aki egy ott parkoló autóból szállt ki. A nő a helyszínen belehalt sérüléseibe. A férfi segítségnyújtás nélkül elhajtott.

A terület körzeti megbízottainak egy órán belül sikerült beazonosítaniuk a sofőrt, aki a gyanú szerint vezetés előtt alkoholt és kábítószert is fogyasztott. A férfit őrizetbe vették és kezdeményezték letartóztatását. Ellene halálos közúti baleset okozásának vétsége, segítségnyújtás elmulasztása bűntett, valamint kábítószer birtoklásának vétsége miatt indult eljárás.

A Bors keddi számában megrázó részleteket közölt a balesetről. A lap szerint az áldozat egy 18 éves nő volt, aki két évvel ezelőtt költözött Szegedre, édesanyja azt mondta róla: nyugodt, barátságos, jószívű ember volt, mindenki szerette.

A gázolás akkor történt, amikor Krisztina és élettársa visszamentek Szegedre, és a Bors úgy tudja, hogy az út túloldalára akart átmenni az ott parkoló kocsijukhoz. Az úttestre sem lépett le, amikor elütötték, állítólag az élettársa szeme láttára, aki mögötte állt.

A nő teste mintegy negyven méter repült és az ütközés erejét mutatja, hogy mindkét lába leszakadt. Egy szemtanú azt mondta a lapnak: Akkora durranás volt, mintha egy óriási teherautó felborult volna a rakományával.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.