Bűnügy

Riasztópisztollyal és késsel fenyegetett gyerekeket egy férfi Nagykőrösön

A nagykőrösi rendőrök felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt indítottak eljárást egy 37 éves férfi ellen.

2019.04.01 15:23ma.hu
police.hu

A Nagykőrösi Rendőrkapitányságon indult eljárás felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy 37 éves helyi férfi ellen.

A nyomozás adatai szerint a gyanúsított a barátnőjével sétált a Nagykőrösön lévő Deák téren 2019. március 30-án délután, amelynek során barátnője vitába keveredett három kiskorú lányismerősével. A tizenéves lányok között kialakult vitába a férfi is beleszólt, majd barátnője pártját fogva előbb egy gáz- riasztópisztolyt, majd egy kést vett elő ruházatából és megfenyegette a többi lányt, akik ettől megijedtek és elfutottak. Az eset során nem sérült meg senki.

A nagykőrösi rendőrök adatgyűjtést követően rövid időn belül azonosították a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét, akit előállítását követően gyanúsítottként hallgattak ki az üggyel összefüggésben. A férfi lakhelyén megtartott kutatás során a nyomozók megtalálták és lefoglalták a fenyegetéshez használt eszközöket.

A gyanúsított az eljárás jelenlegi szakaszában szabadlábon védekezhet, ellene a további eljárást a Nagykőrösi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.