Közlekedés

Még mindig késnek a vonatok a vasárnapi bozóttűz miatt

A vasúti közlekedést vasárnap délután állították le, miután több helyen lángra kapott az avar és a bozót Cegléd és Szolnok között.

2019.03.25 06:08Ma.hu

A vasárnapi avartűz miatt lassúbb a vonatközlekedés a záhonyi vonalon - tájékoztatta hétfő reggel a Mávinform az MTI-t. Még mindig késnek a vonatok a vasárnapi bozóttűz miatt

A vasárnap délutáni avar- és bozóttűzben Abony és Szolnok között megrongálódott a biztosítóberendezés kábele, amelynek a helyreállítása hétfőn napközben várható - közölte Kavalecz Imre sajtóügyeletes. Már minden vonat jár, de az érintett szakaszon a szokottnál lassabban haladhat, emiatt a Budapest-Debrecen-Nyíregyháza-Záhony vonalon 20-30 perces késések várhatók.

A vasúti közlekedést vasárnap délután állították le, miután több helyen lángra kapott az avar és a bozót Cegléd és Szolnok között. Estig pótlóbuszokra kellett átszállni a két város között, a vonatok emiatt jelentős, 40-80 perces késéssel közlekedtek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.