Drog

Két kilogramm marihuánát találtak egy macedón buszban Röszkén

A pénzügyőrök a macedón férfit átadták a rendőrségnek.

2019.03.16 11:08MTI

Több mint két kilogramm marihuánát találtak a pénzügyőrök és a rendőrség munkatársai egy macedón autóbusz ellenőrzésekor Röszkén - tájékoztatta a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) szombaton az MTI-t.

Némedi-Varga Éva, a NAV Csongrád Megyei Adó- és Vámigazgatóságának sajtóreferense közölte, a belépésre jelentkező utasokat szállító autóbuszon az egyik bőröndben, a ruhák alá rejtve négy fóliázott csomagot találtak, ezekből több mint két kilogramm növényi törmelék - a gyorsteszt szerint marihuána - került elő. A bőrönd tulajdonosa, egy macedón utas a kábítószergyanús anyagot magáénak vallotta - tudatta az alezredes.

A pénzügyőrök a macedón férfit átadták a rendőrségnek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.