Bűnügy

Áldozata holtteste fölött tartott kerti partikat a szegedi gyilkos

Egy népszerű melegbárt is nyitott áldozata pénzéből a gyilkossággal vádolt nő.

2019.02.28 09:49ma.hu

Két évvel ezelőtti gyilkossággal gyanúsítanak egy szegedi nőt, aki egykori élettársát fojtotta meg, a holttestet az áldozat házának kertjében elásta, majd csaknem egy évig élt az ingatlanban.

A Bors úgy tudja, a nő a gyilkosság után áldozata pénzéből új életet kezdett a szeretőjével, akit a lap csak Győzőként említ.

A lapnak egy barátnő nyilatkozott, aki azt mondta, V. Anita a férfival beköltözött B. házába, használta az autóját, és gyakorlatilag felélte a nő vagyonát. A gyilkosságban segédkező férfival együtt jártak külföldre és megnyitottak egy, az egész országban ismert és népszerű melegbárt is.

Lelkiismeretfurdalás nélkül élték életüket, rendszeresen tartottak kerti partikat ott, ahol áldozatukat elásták.

A nő családja hiába kereste kétségbeesetten a nőt, a lánya gyanakodott is a gyilkossággal gyanúsított nőre, de nem hittek neki. V. Anita össze-vissza hazudozott a családnak, és azt állította, B. csak vele kommunikál.

A 44 éves V. Anitát most em­beröléssel, a 45 éves férfit bűnpártolással vádolják.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.