Bűnügy

Szemeteszsákokban lopták az irodából a laptopokat a takarítók

A belvárosi nyomozók bíróság elé állítási javaslattal zárják az ügyét annak a házaspárnak, akik takarítóként több laptopot is elloptak egy irodából.

2019.02.20 15:27ma.hu

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a 48 éves Cs. Lászlóné és férje, az 53 éves Cs. László 2018 decembere óta több számítástechnikai eszközt lopott egy belvárosi irodából. Az elkövetők takarítóként bementek a zárt irodákba is, ahonnan a szemeteszsákokba rejtve elloptak tizenegy laptopot. A dolgozók 2019. február 18-án délután tetten érték a párost, és azonnal értesítették a rendőröket, akik a helyszínen elfogták az elkövetőket.

A rendőrök a nő és a férfi józsefvárosi lakásán hiánytalanul megtalálták a közel kétmillió forint értékű laptopokat. A Budapesti Rendőr-főkapitányság V. kerületi Rendőrkapitányságának nyomozói Cs. Lászlónét és férjét lopás bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A nyomozás vizsgálati szakaszában a Budapesti Rendőr-főkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratot bíróság elé állítási javaslattal adják át az illetékes ügyészségnek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.