Keresik

Két hete eltűnt a Kivégzés című film főszereplője, Moldován Katalin

Katalin 16 éves és látássérült.

2019.01.22 08:31ma.hu

Január 5-én eltűnt Moldován Katalin. Szőcs Petra költő és filmrendező első filmje, a Cannes-ban is versenyeztetett Kivégzés főszereplőjeként ismert Moldován Katalinegy lakásból ismeretlen helyre távozott.

"Azóta nem ad magáról életjelet, a felkutatására tett rendőri intézkedések eddig nem vezettek eredményre. Katalin 16 éves, 155 cm magas, albínó lány. Különösen aggasztó, hogy látássérült, kb. 5%-ot lát" - írta Facebook-oldalán Szőcs Petra.

Katalint már a rendőrség is keresi, aki látja, forduljon a rendőrséghez a 06-80-555-111-es "Telefontanú” zöldszámán vagy a 107 vagy 112 központi segélyhívó számokon.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.