Öngyilkossági kísérlet

Dunába vetette magát egy férfi a hídról, a rendőrök is utánaugrottak - képek

Megmentették egy férfi életét a pozsonyi rendőrök.

2018.11.23 18:05ma.hu

A pozsonyi Öreg hídhoz riasztották a rendőröket, ugyanis egy férfi a Dunába vetve akart öngyilkosságot elkövetni. Mire a járőrök a helyszínre értek, a férfi már a vízben volt - írta a parameter.sk.

A rendőrök a hídtól megközelítőleg 100 méterre találták meg a férfit, aki a part felé sodródott a folyóban. A járőrök nem tétlenkedtek, a vízbe vetették magukat és partra húzták a férfit.

Amíg a mentők a helyszínre értek, a férfit folyamatosan elsősegélyben részesítették, ugyanis többször elveszítette az eszméletét, valamint a légzése is leállt. A 35 éves férfit végül kórházba szállították.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.