Állatkínzás

Újra megműtik a szamurájkarddal kettévágott kiskutyát

Egy szörnyeteg a karddal átvágta a teljes hátát és részben a gerincét is.

2018.10.12 17:48ma.hu
hirdetés

Segítséget és támogatást kér a Noé Állatotthon Alapítvány, miután műtőbe vitték Mogyorót, a szamurájkarddal félbevágott kutyust. Egy szörnyeteg egy szamurájkarddal átvágta a teljes hátát és részben a gerincét is, a Délpesti Állatgyógyászati Központ és Sebészeti Centrumban összeillesztették, összevarrták az óriási sebét. De sajnos úgy tűnik, hogy a megpróbáltatásainak nincs vége. "Mogyoró rehabilitációja, fizioterápiája elkezdőzött, boldogok vagyunk, mert úgy tűnik van érzett a hátsó felében. Viszont sajnos komoly fájdalmai vannak és ezért Dr. Boda Attilának rögzítenie kell a félig átvágott gerinccsigolyákat, ettől reméljük, hogy az onnan kiinduló fájdalmai megszűnnek. Sürgősséggel, ezekben a percekben operálja Boda doki Mogyoró gerincét. Nagyon kell neki a drukk a műtéthez és ahhoz, hogy a műtét segítségével fájdalommentesen élhessen!" - írták a Facebook-oldalukon.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Belépés és regisztráció hirdetés
hirdetés
hirdetés
Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.