Baleset

Képek a pénteki autó-vonat balesetről

Vonat és személyautó ütközött össze a XVII. kerületben.

2018.09.29 16:56MTI
MTI Fotó: Mihádák Zoltán

Személyautó ütközött vonatnak a főváros XVII. kerületében, Rákoscsaba-Újtelepnél péntek délután egy vasúti átjáróban - tájékoztatta a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-t. Kisdi Máté elmondta: az autóban négyen utaztak, egy felnőtt és két gyerek ki tudott szállni belőle, egy embert a tűzoltók emeltek ki. A vonat a peronra lökte az autót - tette hozzá. A Mávinform a MÁV-csoport honlapján azt írta: Rákosliget és Pécel között a Miskolcra tartó InterCity összeütközött egy személygépkocsival. A baleset jól működő fény- és félsorompós átjáróban történt. A két állomás között szünetelt a vonatforgalom - tették hozzá.

MTI Fotó: Mihádák Zoltán


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.