Tragédia

Borzalmas tragédia - anya és fia holttestét találták meg Várpalotán

A 22 éves nőnek és 2 éves kisfiának holttestét péntek délelőtt fedezték fel Várpalota egyik külvárosában. Az áldozat 21 éves párja rosszul lett, amikor megtudta, hogy mi történt a családjával.

2018.09.28 14:39ma.hu

Kettős tragédia történt Várpalota-Baglyas-hegyen. Pénteken egy nő és gyereke holttestét találták meg egy külterületi ingatlanban, a rendőrség vizsgálja az eset körülményeit - nyilatkozta a rendőrség sajtószóvivője, Aradi Virág.

A fiatal férfi Komárom megyében élő édesanyja azonnal a helyszínre utazott a hír hallatán. A Veol.hu arról kérdezte az áldozat anyósát, lehetett-e a fiatal nőnek vagy a párnak haragosa, de az asszony nem ismert ilyen embert.

A rendőrség oldalán olvasható információk szerint még tart a helyszíni- és a halottszemle.

Egyelőre nem nyilvános, mi okozta a halálukat, mindössze annyit tudni, hogy a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya büntetőeljárásban vizsgálja az eset körülményeit. Későbbre ígértek bővebb tájékoztatást.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.